• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Jumpsuit med markerade axlar

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett plagg sen klar! Det är det bästa med en jumpsuit. Eller boilersuit som den här kanske snarare kan kallas. Lite mer worker-style. I ljust beige bomull med markerad midja med resår baktill och hällor runtom där en kan sätta ett skärp om en vill och med bröstfickor och fickor i sidorna. Men det bästa - axlarna! En liten kant som markerar på bästa Star Wars-manér! Från H&M.

Storlek: 46

Mått: Bröstvidd 55 cm (mätt rakt över) midja (mätt rakt över) 46 cm, stuss (mätt rakt över) 61 cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Brun vintage satchel väska

Tyvärr redan såld

Svart viskosklänning

Tyvärr redan såld

Stine Goya Ferrah topp

Tyvärr redan såld

Kjol med blommönster

Tyvärr redan såld

Långa örhängen - clips

Tyvärr redan såld