• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

BACK topp

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Topp från svenska BACK, som inte längre finns. Detta verkar av lapparna att döma vara ett PR-ex, handskrivet står det "AW15 Split button shirt". Fin både öppen och stängd. Mörkgrön med linjer med namnet BACK som mönster. Stängs med två stora silvriga knappar, samma knappar sitter i ärmsluten. Det finns några vita fläckar på ärmarna, se bilder.

Storlek: Saknas

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 51 cm, längd 72 cm

Material: Saknas

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Vit och blå topp i bomull

Tyvärr redan såld

Vintage lila blus

Tyvärr redan såld

Klänning med fransar

Tyvärr redan såld

By Malene Birger kofta Belinta

Tyvärr redan såld