• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Aéryne kavaj i organza

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En kavaj i transparent, nästan prasslig och härlig organza i aprikos. Från franska Aéryne. Lång ärm, slag framtill, intagen i midjan, utanpåfickor med lock. Breda Manschetter med slits. Det finns ett tillhörande bälte i samma material. 

Storlek: M (rymlig)

Mått: Bröstvidd 53 cm (mätt rakt över armhåla till armhåla), längd 74 cm

Material:100% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Skotskrutig kjol

Tyvärr redan såld

Cardigan Sibin Linnebjerg

Tyvärr redan såld

Vintage ski-pants

Tyvärr redan såld

Tajt sammetsklänning

Tyvärr redan såld

Vintage sidenscarf

Tyvärr redan såld