• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Ärmhållare - metall

  • 75 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den klassiska ärmhållaren har funnits med sen forever och hade ett uppsving på modescenen på 90-talet. Dessa är gissningsvis sen den tiden och är otroligt användbara när en vill få upp ärmen lite, eller bara blinga till tillvaron! I matt metall.

Storlek: N/A

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage byxor i ullblandning

Tyvärr redan såld

5 Preview vid byxa i siden

Tyvärr redan såld

Vintage röda pumps

Tyvärr redan såld

Långa örhängen

Tyvärr redan såld

Tisha Vacay Mode

Tyvärr redan såld