• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Armband i trä

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Tjocka armband i lätt trä, ett i rödrosa och ett i orange. Färgen är inte helt täckande, så en del av träets ådringar syns vackert igenom i olika ljus och ger karaktär. En öppning på sidan för att trä på armbandet. Båda har några små nagg i kanterna. Bärs med fördel ihop.

Storlek: Bredd ca 3,5 cm

Material: Trä

📸  Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick . När varan kommer hem till dig är den nyttvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt göra om att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att skrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en snabb fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levererar fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Vintage sidenblus

Tyvärr redan såld

Halsduk Baum Und Pferdgarten

Tyvärr redan såld

Rosa body med puffärm

Tyvärr redan såld

Paljettkjol

Tyvärr redan såld