• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Set med Anna Glover print

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Anna Glover har verkligen fångat en svensk sommar i sitt print på det här tyget. Underbara blommor strösslade över en topp med vacker fjärilsärm och ett par byxor med resårlinning och ett knytband, fickor i sidorna och raka ben. Från H&M. I det ena setet är byxan omärkt, men det är uppskattningsvis en 36/38 och toppen är i strl 38, obs att byxans fåll är nedlagd för att maxa längden, så nederkanten är rå (men sicksackad). Det andra setet är uppskattningsvis strl 40, ev 42 - även detta omärkt. Se mått nedan för korrekt passform.

Storlek: ca 36/38 samt ca 40/42

Mått: Strl 36/38 Bröstmått (mätt rakt över armhåla till armhåla) 52 cm, längd 65 cm. Byxans midjemått mätt rakt över 35 cm (resår utdragen 45 cm), innerbenslängd 78 cm.

Strl 40/42 Bröstmått (mätt rakt över armhåla till armhåla) 56 cm, längd 65 cm. Byxans midjemått mätt rakt över 40 cm (resår utdragen 52 cm), innerbenslängd 71 cm.

Material: 100% viskos

Modell: A (för modellens mått, klicka här) som bär 40/42

📸  Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick . När varan kommer hem till dig är den nyttvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt göra om att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att skrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en snabb fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levererar fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Gröna byxor Other Stories

Tyvärr redan såld

Festlig byxa i silver

Tyvärr redan såld

Mönstrad bohoklänning

Tyvärr redan såld

Blockmönstrad jeansskjorta

Tyvärr redan såld

Kornblå skjorta

Tyvärr redan såld