• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Acne byxor med dragkedjor

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Byxor från Acne Studios i tunn och följsam fejk-mocka. Rolig modell som kan förändras med dragkedjor både i midjan och i nederkanten av benen. Sista bilden är lånad från Vouge och visar byxorna men i en annan färg. 

Storlek: 42

Mått: midja mätt rakt över 46 cm, innerbenslängd 68 cm

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Tyllkjol Maje

Tyvärr redan såld

Mellanblå denimskjorta

Tyvärr redan såld

Maud Fredin Fredholm jacka

Tyvärr redan såld

Färgglad scarf

Tyvärr redan såld