• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Boilersuit i denim

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Detta är en personlig favorit, äger den själv och kan varmt rekommendera den till jobb, hemmafix, fest - allt beroende på styling! Mellanblå denim-jumpsuit med något kortare ben, intagen midja med resår, bröstfickor, sidfickor, bakfickor. Från H&M & Denim. OBS att första bilden är en annan strl, den är i strl 40 på modell A.

Storlek: 38

Material: 100% bomull

Modell: A  (för mått, klicka här)  i en annan jumpsuit i en lite annan tvätt på denimen


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage scarf med Parismotiv

Tyvärr redan såld

Blus med knyt och volang

Tyvärr redan såld

Vintage kjol i gult och orange

Tyvärr redan såld

ACDC - band t-shirt

Tyvärr redan såld