• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

The Kooples sidenskjorta med stjärnor

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart skjorta från det franska premiummärket The Kooples. Sidenet har lite struktur och är strösslat med print av stjärnor i rött, vitt, gult och orange samt några blå loggor gömda i stjärnhimlen. Även manschettknapparna har logga - se närbild. Känns helt oanvänd. Nypris ca 2000SEK. Sista bilden är en lånad produktbild.

Storlek: S

Material: 100% siden

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad alt frys- eller värmebehandlad),  steamad, struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen och avspegla sig på priset.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Kavajväst med guldknappar

Tyvärr redan såld

Mönstrad blazer

Tyvärr redan såld