• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Randig kostym i svart och vitt

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Om du hänger på modekonton på Insta har du garanterat sett denna kostym! Kavajen är av klassiskt snitt, dubbelknäppt, axelvaddar, helfodrad och slag där nedre fliken är längre än den övre. Fickorna är osprättade och extraknappen finns kvar. Byxorna har hög midja med hällor och ett bälte där plastbiten som håller fast bältet i byxorna sitter kvar. Passformen är lite morotsformad, rymlig upptill och avsmalnande nedtill. Innerbenslängd 65 cm, midja 36 cm rakt över. . Tungt fall. Från H&M.

Storlek: Kavaj 34 (rymlig) byxa 36

Material: Kavaj 95% polyester, 5% elastan, byxa 94% polyester, 6% elastan

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Lavendellila mom jeans

Tyvärr redan såld

Brun teddyjacka

Tyvärr redan såld

Vintage morgonrock (kaftan)

Tyvärr redan såld

COS rostfärgade byxor

Tyvärr redan såld

Cuffs med kedjor

Tyvärr redan såld