• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Stickad tröja från Won Hundred

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härligt blå grovstickad tröja från danska Won Hundred. Rundhalsad med vida härliga ärmar. Eventuellt något mer ytluddig än den var som ny, inget som stör (tycker jag) - se bild nr 3 och 4 för att se. Sista bilden är en lånad produktbild i en annan färg. 

Storlek: M

Material: 60% polyakryl, 30% polyester, 10% ull


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.