• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Skjorta med maskrosor

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Blå skjorta i klassisk modell, det är en herrskjorta men är så fin oversize och mönstret! Det mönstret. I blått på blått. Maskros gör sig bättre på engelska, "dandelion" låter mycket vackrare än "maskros". Och vackert är det när dess frökapslar sprids för vinden vilket mönstret på skjortan avbildar. Från These Glory Days.

Storlek: L (liten herr)

Material: 100% bomull

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.