• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Carin Wester svart klänning

  • 279 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vid och luftig klänning från Carin Wester, drar en ut dragskon i midjan till max så blir det till och med väldigt vid så tänker att den här är minst sagt flexibel i storlek. Ringningen är elastisk liksom ärmsluten. 

Storlek: 36

Mått: Längd axel till nederkant 130 cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 78 cm

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Sidenscarf med kvinnosymbol

Tyvärr redan såld

Festlig byxa i silver

Tyvärr redan såld

Essentiel Antwerp sidenblus

Tyvärr redan såld

Kaftan med boho-känlsa

Tyvärr redan såld

Vintage kavajblus

Tyvärr redan såld