• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Randig, mjuk kavaj

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Avslappnad kavaj i svart med tunna, vita, vävda ränder. Materialet är lite blankt och kavajen är fodrad över axlarna med ett avvikande tyg i vitt med svarta ränder. Detta tyg återfinns på kanterna av slagen samt i en rand som går hela vägen från ena ärmslutet, över ryggen och ut över andra ärmen - kul detalj! Det finns fickor i sidorna och ett tillhörande bälte som träs innanför kavajen i en hälla inuti kavajen mitt bak och sedan ut framtill genom hål på framsidan. Från HM.

Storlek: 36 (rymlig)

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 52 cm, längd 84 cm

Material: 9% viskos, 10% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Vintage skinnkjol

Tyvärr redan såld

Snakeskin pumps

Tyvärr redan såld

CW rutig scarf

Tyvärr redan såld

ba&sh prickig blus

Tyvärr redan såld