• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Randigt set i mjuk viskos

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kontorspyjamas har aldrig varit en så bra beskrivning som på detta set. I en viskos som är mjukt och tjockt som flanell - samtidigt som den är klassiskt pinstriped. Marinblå med vita ränder gör den sig bra på både hemma- och IRL-kontoret. Kavajen är enkelknäppt med en knapp och har två fickor. Byxorna är av modellen "Ava" och har sidfickor, en bakficka, resår i midjan och även resår baktill i bensluten vilket ger en avslappnad känsla. Från Lindex.

Storlek: S (rymlig)

Material: 100% viskos

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.