• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer Nanette Velvet

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rodebjers underbara Nanette i svart sammet i sidenmix. Mjuk, följsam och bekväm - och festlig! En riktigt bra mix! Rynkad och elastisk hög krage som stängs med tre knappar i ryggen, rak passform med en runn resår längst ner som håller toppen på plats. Överdimensionerade manschetter som stängs med en liten knapp och går en bra bit ut över handen. . 

Storlek: L

Mått: Bröstvidd 58 (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd 65 cm

Material: 80% rayon, 18% siden, 2% spandex

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Syrenlila espandrillos

Tyvärr redan såld

Finsk vintage klänning

Tyvärr redan såld

Kortärmad topp i viskos

Tyvärr redan såld

Blockmönstrad plisserad kjol

Tyvärr redan såld

Gestuz topp i hundtand

Tyvärr redan såld