• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Kaftan med rymd-print

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rymdmönstret på den här kaftanen är alldeles underbart. I en klassisk kaftanmodell passar den många storlekar och på lappen står XS/S Enklaste sättet att piffa en neutral jeans/tisha-outfit - eller gå all in och bär den med bältet stängt som klänning med coola klackar eller feta boots. Strykfri. Från Monki.

Storlek: XS/S

Mått: Bröstvidd 63 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 113 cm

Material: 100% polyester

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ärmhållare - svarta

Tyvärr redan såld

Tisha tecknade ansikten

Tyvärr redan såld

Tisha & ... Nothing Else

Tyvärr redan såld

Blus med puffärm NWT

Tyvärr redan såld

Randig, mjuk kavaj

Tyvärr redan såld