• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Puffärm från Johanna Ortiz

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Puffigare puffärmar får en leta efter! Detta är alltså en topp från Johanna Ortiz gästspel på H&M. Den är gjord av jersey i livet, men ärmarna sen är av vävd bomull och är otroligt krispiga! De är sydda i dubbelt tyg vilket möjliggör de enorma puffarna. Ärmarna avslutas med en manschett som stängs med en klädd knapp. 

Storlek: M

Mått: Längd axel till nederkant 56cm, bröstvidd mätt armhåla till armhåla rakt över 52 cm, överarmsomfång mätt rakt över mitt på överärmen 42 cm. 

Material: 95% bomull, 5% elastan i livet och ärmarna är av 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ljus trenchväst

Tyvärr redan såld

Ganni storskjorta

Tyvärr redan såld

Stor sidensjal

Tyvärr redan såld

Rosa byxor med tungt fall

Tyvärr redan såld