• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Randig kostym i svart och vitt

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Om du hänger på modekonton på Insta har du garanterat sett denna kostym! Kavajen är av klassiskt snitt, dubbelknäppt, axelvaddar, helfodrad och slag där nedre fliken är längre än den övre. Fickorna är osprättade och extraknappen finns kvar. Byxorna har hög midja med hällor och ett bälte där plastbiten som håller fast bältet i byxorna sitter kvar. Passformen är lite morotsformad, rymlig upptill och avsmalnande nedtill. Innerbenslängd 66 cm, midja 36 cm rakt över. Tungt fall. Från H&M. OBS att modellbilderna visar en annan kostym med byxor i strl 40 och kavaj i strl 38.

Storlek: 38

Material: Kavaj 95% polyester, 5% elastan, byxa 94% polyester, 6% elastan

Modell: A (för modellens mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 11-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage koboltblå yllekavaj

Tyvärr redan såld

Orange byxor med vita prickar

Tyvärr redan såld

POPUP: Frye boots

Tyvärr redan såld

Frye låga cowboyboots

Tyvärr redan såld