• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

COS svarta byxor

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Bästa brallan har vi här, ett lite tjockare tyg som inte skrynklar och ser dressat ut. Med hög midja och snygga veck, fickor i sidorna, en bakficka och hällor runt om i vilka en kan ha det medföljande bältet i samma tyg - eller varför inte ett udda skärp. Stängs med dragkedja i ryggen. Något kortare ben.  Från COS

Storlek: 38

Mått: Midja mätt rakt över 39 cm, grenhöjd 39 cm, stussvidd mätt rakt över 57cm, innerbenslängd 61 cm, fotvidd mätt rakt över 30 cm 

Material: 92% polyester, 8% elastan 

Modell: A  (för modellens mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


NWT & Other Stories

Tyvärr redan såld

Halsduk Baum Und Pferdgarten

Tyvärr redan såld

Mörkblått halsband

Tyvärr redan såld

Tisha Super Happy

Tyvärr redan såld