• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Blommigt set

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: "Wow vad bekvämt" var modellens spontana ord när hon visade detta set. I mjuk viskos med blommigt mönster i grönt, rosa och lite lila. Byxorna har stum midja och stängs med gylf och hyska framtill, fickor i sidorna och stolpfickor baktill. Toppen är som ett mellanting mellan en skjorta och en kavaj och kan användas som både ock! Manschetterna i ärmsluten ger skjort-feeling medan slagen andas kavaj. Från H&M.

Storlek: 34

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 55 cm, längd 77 cm. Byxa midja 35 cm, innerbenslängd 67 cm

Material: 100% viskos

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage turkos sidenblus

Tyvärr redan såld

Jumpsuit med markerade axlar

Tyvärr redan såld

By Malene Birger Centia blus

Tyvärr redan såld

By Malene Birger sidenblus

Tyvärr redan såld